Een Alkmaarder van 27 jaar is in de nacht van dinsdag op woensdag gearresteerd in zijn woonplaats voor betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Berkhouter Sjaak (72) op 14 juni. Hij werd doodgeschoten toen een bende zijn huis wilde overvallen. De aanhouding was rond middernacht. De betrokkenheid wordt op dit moment verder onderzocht door de politie. Mogelijk was de man uit Alkmaar die avond in de woning, of heeft hij belangrijke informatie.

Dinsdagavond werden in een uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht beelden getoond van de vluchtauto en een verdachte man die rondliep in Berkhout en Hoorn op weg naar het Hoornse treinstation. Na de uitzending zijn 23 tips binnengekomen. Het is niet duidelijk of die hebben geleid tot de arrestatie. De verdachte zit in beperkingen, wat inhoudt dat hij met niemand anders mag praten dan zijn advocaat.

De gisteren genoemde bende van jongemannen wordt door de politie gelinkt aan enkele overvallen in de regio tussen Alkmaar en Hoorn. Onder meer de jacht naar cash en de gewelddadige manier van werken tonen overeenkomsten met bijvoorbeeld de overval in Heerhugowaard en Noord-Scharwoude.
Pin It
Bekeken: 3682x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/