Via onze radio-, televisie en online kanalen brengen we dagelijks het lokale- en regionale nieuws. We proberen iedereen op de hoogte te brengen en te houden van wat er in Alkmaar en de regio gaande is. Dat is veel en leuk werk, maar onze ambities overstijgen op dit moment onze mogelijkheden. Daarom zoeken we redacteuren (m/v) en verslaggevers (m/v). Werken voor Alkmaar Centraal doe je op vrijwillige basis, maar is niet vrijblijvend. Je komt terecht in een compact en gedreven team. We verwachten van onze teamleden dat ze zich met enige regelmaat voor Alkmaar Centraal inzetten en dat ze laten zien dat ze de verantwoording goed aan kunnen. Vooral voor verslaggevers geldt dat zij ons visitekaartje 'op locatie' zijn. Een Alkmaar Centraal redacteur is geïnteresseerd in wat er in de regio gebeurt, heeft prima taalvaardigheden en toont eigen initiatief. Een verslaggever staat daarnaast overal met zijn/haar neus vooraan, is nieuwsgierig in de breedste zin van het woord en weet hoe hij/zij een verhaal moet vertellen. Uiteraard kan een verslaggever ook redacteur zijn, maar dit is niet noodzakelijk.

Wat vragen wij:
- Je bent minimaal 18 jaar en niet ouder dan 115 jaar
- Je hebt een serieuze, toegewijde houding
- Je beheerst de Nederlandse taal goed
- Je bent niet bang voor computers
- Je hebt gevoel voor nieuwswaarde

Interesse? Mail je CV en korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 1697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/