Alkmaar 18 september 2014. Zaterdag 27 september kunnen belangstellenden het nieuwbouwproject De Boompoort in Alkmaar bezoeken. Vastgoedontwikkelaar AM houdt die dag in het kader van de Landelijke Nieuwbouwdag van 11:00 uur tot 15:00 uur open huis in dit project. Belangstellenden kunnen zich melden op de bouwplaats van het project (bereikbaar via de Baansingel). Parkeren kan in de parkeergarage aan de Korte Vondelstraat.

Tijdens deze dag geven woonconsumenten voorlichting over actuele ontwikkelingen op de woningmarkt en over de belangrijkste voordelen van een nieuwbouwwoning. De woningmarkt trekt weer aan. Het aantal verkopen stijgt aanzienlijk. Daarnaast is de hypotheekrente nog steeds historisch laag. Voordelen als keuzevrijheid in de indeling en uitvoering van de woning, zijn voor veel kopers belangrijke beweegredenen bij hun voorkeur voor een nieuwbouwwoning. Een nieuwbouwwoning is bovendien veiliger en heeft door de goede isolatie een aanzienlijk lager energieverbruik dan bestaande woningen. Een ander bijkomend voordeel is dat de woning de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig heeft. Wie zich oriënteert op een nieuwbouwwoning kan voor meer informatie kijken op de website van AM.

Het deelplan De Boompoort ligt in het meest oostelijke gedeelte van de gebiedsontwikkeling Schelphoek aan een aftakking van het Noordhollands Kanaal. In totaal worden in De Boompoort 27 woningen in vier verschillende typen gerealiseerd. De meeste liggen aan het water van de Baansingel. De woonoppervlaktes van de huizen zijn vanaf 126m2 tot 183m2. De prijzen variëren van € 289.000 tot € 342.000 v.o.n.. Er zijn inmiddels zeven woningen type Waterhof binnen een korte termijn van acht maanden gerealiseerd. Eind oktober wordt gestart met de bouw van de woningen uit de volgende fase. 

20140918 Boompoort

Pin It
Bekeken: 1695x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/