Heerhugowaard, 18 september 2014. De raad van toezicht van stichting Cool kunst en cultuur heeft besloten om mevrouw Eva Middelhoff per 1 oktober te benoemen tot directeur/bestuurder. Zij volgt daarbij Tineke Maas op, die op die datum start als directeur van theater Castellum in Alphen aan den Rijn en het Stadstheater Zoetermeer.

Eva Middelhoff is op dit moment werkzaam als artistiek manager en adjunct-directeur van Cool. Ze is onder meer verantwoordelijk voor de theaterprogrammering, het poppodium, de kunsteducatie en projecten zoals Route 65. Ook is ze nauw betrokken bij de reorganisatie van de afdeling muziekeducatie in Langedijk en het voor de toekomst opnieuw vormgeven van de kunsteducatie van Cool.

Middelhoff is van plan om met veel passie en plezier de komende jaren het door Tineke Maas ingezette beleid voort te zetten en verder te ontwikkelen. De raad van toezicht is ervan overtuigd dat zij met veel kennis en kunde en op een betrokken en enthousiaste wijze leiding zal geven aan de organisatie.

20140918 Cool Middelhoff

Pin It
Bekeken: 2131x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/