Alkmaar, 17 september 2014. Het seizoen voor Dames 1 van Kolping Boys is weer losgebarsten. In de aanloop speelde het elftal een nette wedstrijd tegen Reigerboys 1, al werd die wel verloren met 1 - 2, en won het met overtuigend 1 - 6 van Fortuna W. In de eerste echte wedstrijd stond Nuenen op het menu. Kolping won met 2 - 1. Het is wel duidelijk dat er nog wat op elkaar ingespeeld moet worden, want de score had hoger kunnen uitvallen.

Met een opmerkelijke opstelling, waarin Mirjam van Dijk als rechtsback en Susanne Deckers centraal achterin stonden, begon Kolping Boys vol frisse moed aan de wedstrijd. Het duurde 10 minuten totdat er tegen het matig spelende Nuenen gescoord werd. Inge Woldhuis gaf een steekpass op Milenca van Ee, die uiteindelijk uit een rebound de 1 – 0 maakte. Daarna werd de score echter niet uitgebreid, ondanks een aantal goede kansen. Daardoor bleef het ook opletten. Kolping schakelde naar een meer afwachtend spel met solide werk van Lisa v. Maurik en Suzanne Deckers achterin en op het middenveld Jip van Elst en Marit Kunst, tot er afgefloten werd.

Na rust kon Nuenen de dames van Kolping iets meer onder druk zetten, maar dat leverde hen een aantal levensgevaarlijke counters op. De bezoekers hadden geen antwoord. Wissels en aanpassingen mochten niet baten. Ving de verdediging hen niet op, dan was het wel keepster Roxy Klaver. Tijdens een van de counters was het dan raak: Van Ee scoorde de bevrijdende 2 – 0 maken met een kopbal. Het doelpunt dwong Nuenen tot een slotoffensief om eerst de aansluitende treffer te scoren. Die werd wel gemaakt middels een frommeldoelpunt, maar de gelijkmaker werd niet meer gemaakt, dus de eindstand werd 2 - 1. Een net begin van het seizoen, maar gezien de gemiste kansen had er duidelijk meer in gezeten. 

 

Pin It
Bekeken: 942x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/