Twee jaar geleden hing ze de regenboogvlag aan de gevel als reactie op de coming-out van haar dochter. Sinds die tijd is de vlag een vaste waarde bij het huis van Marion. Tot woensdagmiddag. Terwijl ze gewoon in de huiskamer zit wordt de vlag van de gevel gerukt en op de grond gegooid. "Ik was best wel geschokt ja."

De vier daders komen bij Marion's huis in Heiloo voorrijden op twee fatbikes. Twee van hen lopen het tuinpad op en klimmen op een laag muurtje om bij de vlag te kunnen. Die wordt vervolgens met houder en al van de muur gerukt en onder gelach op de grond gegooid. Daarna stappen ze weer achter op de fatbikes en gaan er vandoor, Marion verbijsterd achterlatend.

"Je kunt er met je verstand niet bij. Ik zat gewoon achter het raam in de huiskamer en zag het gebeuren. Je begrijpt gewoon niet waarom iemand zoiets doet", vertelt Marion aan Streekstad Centraal. Ze laat het er niet bij zitten en zet per auto de achtervolging in. "Misschien niet verstandig, maar ik heb daardoor wel een aantal goede foto's van ze kunnen maken. Daar staan ze mooi herkenbaar op."

Marion heeft aangifte gedaan bij de politie. "Ik kreeg een vrouwelijke agente aan de lijn die heel begripvol was en zei dat ik online aangifte kon doen. Dat heb ik natuurlijk gedaan." Een politiewoordvoerder laat weten dat de foto's zeker welkom zijn. "We gaan die eerst intern bekijken, dan moet je denken aan bijvoorbeeld de wijkagent. Als als dat niets oplevert kunnen we er eventueel mee naar buiten."
Pin It
Bekeken: 383x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/