De politie heeft zaterdagavond een man opgepakt die het Alkmaarse winkelcentrum Muiderwaard onder had geklad. De man mocht een nachtje in politiecel verblijven en is de volgende dag verhoord en daarna losgelaten. Het is aan justitie om hem te vervolgen voor vernieling.

Iemand meldde dat een man met viltstiften tekeningen en teksten maakte op muren en prullenbakken in het winkelcentrum. Toen de eerste agent aankwam stond de verdachte er nog en bleek dat hij ijverig was geweest. "Niet de allerfijnste teksten (ook tegen ons) en het ziet er allemaal nog heel erg vers uit", aldus de agent. De man had vier stiften bij zich, bij het testen van een stift kwam de kleur en de dikte exact overeen met een deel van de bekladdingen.

De man wilde niet echt meewerken en was een bekende van de politie. Redenen om hem in de boeien te slaan, daaraan werkte hij wel mee, voor vervoer. De gemeente zal de bekladdingen verwijderen.
Pin It
Bekeken: 783x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/