Een ware strijd lijkt ontketend te zijn bij woonvoorziening Abel Tasman in Heerhugowaard. Het bestuur ligt overhoop met de werknemers. Inmiddels zijn 14 van de 29 medewerkers overgeplaatst. Ook zijn twee medewerkers ontslagen en twee zelf opgestapt. De SP heeft daarom kamervragen gesteld.

Abel Tasman is onderdeel van zorgorganisatie Esdégé-Reigersdaal en telt ruim twintig cliënten. Ze zijn lichamelijk en/ of verstandelijk beperkt. Het broeit al tijden bij de afdeling van de Noord-Hollandse organisatie, schreef het NHD eerder op basis van ingeziene e-mails en documenten.

SP-Kamerlid Sarah Dobbe heeft nu vragen gesteld aan verantwoordelijk demissionair minister Conny Helder. Dobbe wil onder meer weten wat er aan de hand is bij de zorginstelling. "Hoe kan het dat er zoveel zorgverleners worden overgeplaatst, terwijl de problemen in eerste instantie door het personeel zelf zijn aangekaart? Wat kan er worden gedaan om weer een werkbare situatie te creëren bij Abel Tasman?"
Pin It
Bekeken: 974x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/