Dankzij diensthond Ivar heeft de politie een meervoudige drankdief op weten te pakken in Egmond aan Zee. Recent vonden meerdere inbraken plaats, die allen op dezelfde wijze werden gepleegd. En telkens werd drank buitgemaakt. In de nacht van woensdag op donderdag was het weer raak, maar kon hij dankzij diensthond Ivar worden opgepakt, meldde de politie zondag.

Na weer een inbraakmelding was de politie er vlot bij, onder andere met Ivar. Die ging zijn neus achterna en kwam 50 meter verderop uit bij de voortuin van een huis. "Hij werd megadruk", aldus zijn geleider. Rond de garage van de woning blafte Ivar en hij duwde met zijn neus de deur open. Agenten openden de deur verder en troffen daar de verdachte die zijn geursporen onbedoeld had nagelaten. De man gaf zich zonder problemen over.

Bij nader onderzoek bleek de woning leeg te staan en had de verdachte hier op dezelfde wijze ingebroken als bij de eerdere inbraken. Binnen in het huis stond een hoeveelheid drank, die waarschijnlijk tijdens de diverse inbraken was ontvreemd. (foto: Politie Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 581x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/