Hulpdiensten zijn groots uitgerukt naar de Van der Kaaystraat in Alkmaar, omdat iemand een verdacht pakketje bezorgde bij clubgebouw 'De Terp' van de Spoorweg Ontspannings Vereniging Alkmaar. Woensdagmiddag belde iemand 112 over de verdachte bezorging van het pakketje.

De Explosieven Opruimingsdienst nam een robot mee, waarmee het pakketje vanaf een veilige afstand geïnspecteerd kan worden. De hoek van de straat werd ruim afgezet, mensen staan achter het politielint op straat. Ook het treinverkeer tussen Alkmaar en Heiloo werd een aantal uren stilgelegd. In de tussentijd werden bussen ingezet.

Het verdachte pakketje is veiliggesteld, maar wat er in zit is nog niet bekend gemaakt. De politie heeft een verdachte aangehouden. Wat er allemaal precies aan de hand was, moet nog duidelijk worden.
Pin It
Bekeken: 1765x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/