Een automobilist dacht dat hij wel veilig met kapotte koplampen naar huis kon rijden, als hij zijn alarmlichten maar gebruikte. Maandagavond reed hij, knipperend en wel, over de N9. Goed zichtbaar was hij zeker, ook voor de politie die achter hem reed. Het leverde hem uiteindelijk nog meer gedoe en kosten op.

De politie zette de man langs de kant op de Bergerweg. Toen vertelde hij dat hij en zijn gezin graag naar huis wilden en het verlichtingsprobleem daarom maar oplosten met alarmlichten. De motoragent zag dat anders. "Levensgevaarlijk om zo te gaan rijden!", vindt hij. "Verder rijden is geen optie."

Het kwam de bestuurder op 120 euro boete te staan en hij moest óf pechhulp regelen, of zijn auto parkeren en ander vervoer regelen tot de verlichting was gerepareerd. Kleine meevaller was dat hij op de N9 binnen de bebouwde kom was gespot. Vanaf de Kogendijk kost rijden met defecte dimlichten 180 euro. (foto: Verkeersagent Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1127x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/