De politie heeft een fietser aangehouden die op de vroege zondagochtend een flinke verzameling elektrisch gereedschap meetorste. De man reed rond 05:50 uur door Egmond, met achterop een afkortzaag en grote zwaarbeladen tassen aan zijn stuur. Agenten zagen hem en vertrouwden het niet. Toen ze met de man in gesprek gingen, bleek hij onder invloed. De tassen zaten vol met gereedschap en zijn fiets bleek gestolen.

De politie denkt dat de man die bewuste nacht op strooptocht was in Egmond en Heiloo en dat hij schuren die niet waren afgesloten plunderde. Tot zijn buit behoorden meerdere zaagmachines, acculaders, boren, schroevendraaiers en een freesmachine. Ook was hij in het bezit van meerdere (fiets-) sleutels. De man is aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man dit geen geregistreerde woon- of verblijfsplaats heeft.

Van sommige spullen is de rechtmatige eigenaar inmiddels achterhaald. Om nog meer eigenaren te achterhalen publiceerde de politie foto's op Instagram. Hieronder nog een drietal:

Een deel van de collectie die de gereedschapsdief had verzameld. (foto: Politie Alkmaar-Duinstreek)

Pin It
Bekeken: 624x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/