De meeste eigenaren van woningen in Heiloo en Bergen kunnen nu ook van de gemeente subsidie krijgen voor (na-) isolatie. De subsidie is voor mensen met een koopwoning waarvan de WOZ-waarde in 2022 lager was dan het gemiddelde van 476.000 euro in Heiloo. In gemeente Bergen is de bovengrens een WOZ-waarde van 561.000 euro. De subsidie is met terugwerkende kracht tot 17 juni 2022.

"Hoge energieprijzen zorgen ervoor dat veel woningeigenaren extra aandacht besteden aan het verduurzamen van hun woning. Naast de landelijke subsidies wil de gemeente Heiloo haar inwoners extra ondersteunen met deze regeling", vertellen de duurzaamheidswethouders Ernst Briët en Ronald Vennik. "Later dit jaar komt er ook een aanvullende subsidie voor huishoudens met een inkomen tot 150 procent van het bijstandsniveau. Daarmee wil de gemeente zo veel mogelijk inwoners de kans bieden om te verduurzamen."

De subsidie is vooral voor isolatie en bedoeld. Er wordt maximaal 40 procent van de kosten gedekt, tot maximaal 1.000 euro bij één maatregel en 2.000 euro bij meerdere. De verduurzaming moet zijn uitgevoerd tussen 17 juni
2022 en 1 november 2026.

Inwoners die graag hun woning willen isoleren, maar niet weten waar ze moeten beginnen kunnen via heilooenergie.nl en nhec.nl/energiescan-bergen kosteloos een energiescan aanvragen. Dan komt er een vrijwillige energiecoach thuis om een stappenplan te maken voor het verduurzamen van de woning.

Alle informatie over subsidiemogelijkheden en duurzame maatregelen staat op klimaatplein.heiloo.nl en klimaatplein.bergen-nh.nl.
Pin It
Bekeken: 514x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/