Sport, zand, zee: het zijn de harde ingrediënten van 'Egmond-Pier-Egmond' en de welbekende NN Halve Marathon. Die races werden afgelopen zaterdag gelopen en dat was voor de deelnemers een combinatie van ouderwets afzien en een echte winnersmentaliteit. Bij dat gevoel past ook een goed doel en dat werd gevonden in de KNRM. "Wij hebben een mooi weekend gehad."

Zo'n 3.000 MBT-ers gingen zaterdag van start. En zondag was daar dan ook nog de halve marathon, met 13.500 lopers. "Druk maar ook heel mooi", zegt KNRM-man Henk Biesboer daarover. Het Boothuis van de KNRM werd omringd door een zee van sportlui en supporters. Die deden dat zeker niet alleen voor zichzelf. Het goede doel, daar ging het om.

"Wij waren weer het goede doel," haalt Biesboer aan. En dus hield de KNRM er ook echt wat aan over. "Een cheque van 2.340,51 euro", weet Biesboer te vertellen. Nuchter: "Toch weer mooi."

De redders moeten het echt hebben van giften als deze. Overheidssteun is er niet.
Pin It
Bekeken: 573x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/