De jeugd in Dijk en Waard was al tijdens de kerstvakantie druk bezig met het inleveren van kerstbomen. Shay uit Oudkarspel is verreweg het meest fanatiek. Vanuit heel het dorp bracht ze met een skelter meer dan 120 bomen bijeen. Daarmee verdiende de Oudkarspelse ruim 60 euro. Renzo uit Heerhugowaard krijgt van de gemeente een eervolle vermelding. Hij leverde samen met zijn broer 40 kerstbomen in.

Gemeente Dijk en Waard heeft zelf inmiddels meer dan 500 afgedankte kerstbomen ingezameld. Wie minimaal 20 bomen in de aanbieding heeft kan ze laten ophalen door een afspraak te maken via de Afvalwijzer. Daarbij komen nog de bomen die bij de twee afvalscheidingsstations zijn ingeleverd.

Zaterdag opent de gemeente veertien inzamelplekken in heel Dijk en Waard, waar inwoners 50 cent per boom kunnen verdienen. Meer info is te vinden op dijkenwaard.nl/afval/kerstbomen. (foto's: Gemeente Dijk en Waard)
Pin It
Bekeken: 1709x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/