De Punt in Broek op Langedijk wordt vanaf maandag 15 januari aangesloten op Nauertogt, inclusief een bypass voor verkeer vanaf de N245 naar bedrijventerrein Zuiderdel. Vanaf de rotonde legt KWS ook een nieuw fietspad aan naar de wijk Westerdel. De weg en het naastgelegen fietspad zijn tot en met vrijdagmiddag 16 februari afgesloten voor verkeer.

De Nauertogt tussen de N245 en de Spanjaardsdam gaat komende maandag 07:00 uur dicht en opent volgens de planning weer op 16 februari om 16:00 uur. Broek op Langedijk is in die periode bereikbaar via de N504 en de Westelijke Randweg of via de N242 - Broekerweg - Uitvalsweg. Met een slag om de arm vanwege de weersomstandigheden. Bij vrieskou of veel regen kan er geen asfalt gelegd worden. Voor lokale ondernemers en hulpdiensten is een tijdelijke noodroute langs de Nauertogt gelegd.

Fietsers kunnen omrijden via Sint Pancras en het Daalmeerpad. Let daarbij op dat de Vronermeerweg dicht is. Ook de Veertweg aan de andere kant van de Nauertogt is dicht tijdens de werkzaamheden.

De bouwweg naar Westerdel gaat dicht vanaf de rotonde. Bouwverkeer gaat tijdens de werkzaamheden via de andere kant, door de wijk Westerdel.

De gemeente zegt er alles aan te doen om de overlast tijdens werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Meer informatie is te vinden op dijkenwaard.nl.
Pin It
Bekeken: 2352x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/