Onze regio blaast verkeerstechnisch ook landelijk een partijtje mee. Dat blijkt uit het jaaroverzicht van Flitsmeister. Vooral bekend geworden als app die waarschuwt voor flitsers is het inmiddels ook een bron voor andere soorten van verkeersinformatie zoals files en wegwerkzaamheden. En in de statistieken over 2023 steken twee regionale wegen de kop op.

De N243 langs Stompetoren vinden we op plek 8 van 'langstdurende wegwerkzaamheden'. Niet heel verrassend omdat het om een flink en ingrijpend project ging dat bovendien de nodige vertraging opliep. Vlak voor de afronding bleek dat op sommige stukken grote landbouwvoertuigen niet op de rijbaan pasten. Het gevolg was dat die delen aangepast moesten worden en de weg pas later open kon. Volgens Flitsmeister leidde het in 2023 tot 170 dagen durende wegwerkzaamheden. (zie video hier onder, tekst loopt door)

00:00
55
00:00


De tweede weg die we in een top 10 terugvinden is de N242. En die is best opvallend omdat het om een tijdelijke situatie gaat. Bij hectometerpaal 32,2 verscheen daar in januari een flexflitspaal, om na drie maanden elders geplaatst te worden. De paal wist in die maanden indrukwekkende resultaten te boeken en stond tussen juli en augustus opnieuw langs de N242. Die gezamenlijke zes maanden bleken voldoende om een zevende positie in de landelijke top 10 te laten noteren waar het gaat om 'flitsermeldingen'. (hieronder de eerste plaatsing van de flexflitser)

00:00
55
00:00

Pin It
Bekeken: 1268x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/