De politie van Alkmaar-Duinstreek heeft twee snelheidsduivels betrapt op de A9 en in Heiloo. Een automobilist reed maandagavond gemiddeld 45 km/u te hard over de snelweg richting Alkmaar, terwijl het regende. De volgende dag reed iemand op een snorfiets met eenzelfde snelheidsoverschrijding over het fietspad langs de Kennemerstraatweg in Heiloo.

De hardrijder op de A9 was volgens de politie op weg naar huis na een lange werkdag. Een motoragent achterhaalde hem en zette de bestuurder bij Kooimeer langs de kant. Na correcties bleef er 133 km/u over terwijl de maximum snelheid 100 km/u was, goed voor een boete van 369 euro, exclusief 9 euro administratiekosten. "Een ongeval zit in een klein hoekje en de remafstand in deze casus zou 90 meter meer zijn, ook omdat het wegdek nat is en het regent."

Opmerkelijk was dat de motoragent een automobilist trof die ineens flink gas gaf om hem voor te blijven. Even later liet hij het gas weer los. De bestuurder mag van geluk spreken dat de agent al bezig was met de andere hardrijder.

Dinsdag zag de politie hoe een snorfietser met gemiddeld 45 km/u te hard over het fietspad langs de Kennemerstraatweg in Heiloo reed. Ook toen regende het. Bij een rollenbanktest kwam de teller op maar liefst 93 km/u te staan, terwijl een snorfiets hooguit 25 km/u mag rijden. Na correcties is bekeurd voor een overschrijding van 54km/u. Ook is een WOK-melding gedaan. Dit houdt in dat de bestuurder zijn snorfiets in originele staat terug moet laten brengen en daarna goedkeuring van de RDW moet krijgen om er weer op te mogen rijden.
Pin It
Bekeken: 2626x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/