Guido Lamm is niet door naar de finale van het Ouderen Songfestival. De jury sprak vol lof over de Heerhugowaarder, maar dat was niet genoeg voor een beloning. Lamm zit niet bij de pakken neer. Hij wil volgend jaar zeker weer optreden tijdens het liedjesfestival. "Het is fantastisch om dit te doen, in een theater met professionele musici."

Zingen is wat Guido Lamm het liefste doet. En dan met name Nederlandstalige liedjes. Van Jules de Corte tot Toon Hermans en van Jacques Brel tot Wim Sonneveld. Het valt bij Lamm goed in de smaak. Tijdens de halve finale van het Ouderen Songfestival zong de Heerhugowaarder 'Mijn zoon was een terrorist' van Wim Hogenkamp. "Ik heb goed gezongen, ik kreeg lof van de jury, maar helaas ben ik niet door. Er waren zeer veel goede optredens", vertelt Lamm in gesprek met Streekstad Centraal. De zanger is geen onbekende bij het liedjesfestival voor senioren. Vorig jaar won hij zelfs de vakjuryprijs. "Ik ben altijd geïnteresseerd in het professionele oordeel van de jury en wil kijken hoever ik kom."

We schreven het eerder in dit artikel al: de Heerhugowaardse zeventiger laat zijn hoofd niet hangen. Sterker nog, volgend jaar is hij gewoon weer van de partij. "De aanmeldprocedure van het volgende Ouderen Songfestival is al geopend." (Beeld: Willemijn Ploemen)
Pin It
Bekeken: 562x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/