Summer Wijkhuizen heeft een succesvol internationaal debuut achter de rug. Het pas 13-jarige talent van Deen Figure Skating en de Alkmaarsche IJsclub nam afgelopen weekend deel aan een de NRW Trophy in Dortmund (D), een groot toernooi van de Internationale Schaats Unie. Haar categorie was sterk bezet en Summer was zenuwachtig, maar ze werd uiteindelijk netjes 30e.

Summer Wijkhuizen was een van de zeven Nederlandse kunstrijders die, aan de hand van de eerste kwalificatiewedstrijd voor het NK Kunstrijden, door de KNSB geselecteerd was voor de NRW Trophy. Een internationaal debuut is al spannend en haar categorie Advanced Novice Dames was bovendien sterk bezet. "Een zeer spannende en mooie ervaring, omdat dit haar eerste ISU-wedstrijd was met veel nieuwe indrukken", aldus Alexandra Huijgens van Deen Figure Skating.

Ondanks de spanningen produceerde Summer twee nette küren. Haar korte kür werd beloond met een 34e plaats en haar lange kuur leverde het jonge talent een 24e plaats op, goed voor een 30e plek in het eindklassement. Huijgens: "Een hele nette prestatie voor haar internationale ISU debuut en een mooie boost voor het huidige wedstrijdseizoen!"

Aanstaande zaterdag en zondag organiseert de AIJC met de KNSB de tweede KNSB A selectiewedstrijd van het seizoen in De Meent. Publiek is van harte welkom.
Pin It
Bekeken: 989x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/