Het bijzondere kunstwerk van lego, water en groen dat Campus de Hoef siert staat centraal in een uitzending van KunstnetTV. Het kunstwerk is vanaf volgende week ook in het echt te bewonderen en zal de komende tijd nog verder veranderen, door plantengroei en de wisseling van de seizoenen. Eerder besteedde Streekstad Centraal al aandacht aan de eerstesteenlegging door wethouder Jasper Nieuwenhuizen.

In de documentaire van KunstnetTV is te zien hoe dit bijzondere kunstwerk tot stand kwam en waar kunstenares Su Tomesen haar inspiratie vandaan haalde. Dat gaat letterlijk van Monet tot Alice in Wonderland, zo blijkt. Het speelse staat centraal, zoals ook wethouder Nieuwenhuizen benadrukte bij het officiële moment van het leggen van de eerste steen. De kijker ziet hoe een gewoon stukje Alkmaarse grond gaandeweg verandert in een kunstwerk waar een hele wereld in terugkomt.

De documentaire is te bekijken via de website van KunstnetTV en wordt ook uitgezonden op het televisiekanaal van Streekstad. Daar wordt KunstnetTV dagelijks om 10:00 en 22:00 uitgezonden.
Pin It
Bekeken: 788x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/