Boze supporters van Legia Warschau zijn via het internet nog altijd bezig met een lastercampagne. AZ, burgemeester Anja Schouten en andere ambtenaren ontvingen haatdragende berichten, de Kaasmarkt krijgt negatieve reviews en ook hotels zijn nog steeds doelwit. Polen laten via Google 1-sterren reviews achter. Rowan Velder van Hotel Alkmaar riep voormalige gasten op om deze te counteren. En met groot succes, in ieder geval voor Hotel Alkmaar.

Hotel Alkmaar vlakbij rotonde Kooimeer krijgt eigenlijk altijd wel positieve reviews, maar sinds de rellen bij de wedstrijd AZ - Legia Warschau op 5 oktober is het mis. "Iedere dag komen er (nog steeds!!) reviews op Google binnen en dit brengt de hele horeca in Alkmaar naar beneden", aldus Rowan Velder. En inderdaad. Ook andere Alkmaarse hotels blijken recent veel 1-sterren reviews te hebben gehad, en veelal is het wel duidelijk dat ze van Polen komen. Dikwijls wordt het personeel net als de stad voor racistisch of xenofoob (tegenover Polen) uitgemaakt, maar er wordt ook 'melding gedaan' van schimmel op de muren, ratten of bedwantsen.

"Gemeente Alkmaar is er ook mee bezig, maar het is hardnekkig en bijna niet aan te vechten", vervolgt Velder. "Graag een oproep aan ieder die wel eens bij ons is geweest, om een review (mag ook een aantal sterren, zonder opmerking) achter te laten op Google. Mag ook als je wel eens alleen een kopje koffie bij ons heeft genuttigd ;-) ! Let the battle begin!"

In een dag tijd heeft het hotel aan de Arcadialaan een golf aan 5-sterren reviews gekregen. Het zou mooi zijn als ook andere horeca een beetje support krijgen.

Anderhalve week geleden liet burgemeester Schouten weten dat zij en diverse collega's vervelende en ook haatdragende berichten kregen. Mensen worden uitgemaakt voor racist en van alles en nog wat uitgemaakt. Niet alleen via sociale media, ook via e-mail en contactformulieren van de gemeente. De gemeente overweegt aangifte te doen en vroeg gedupeerden om grensoverschrijdende berichten te melden. Ook kregen ambtenaren een handleiding over omgang met 'trollen'.
Pin It
Bekeken: 2323x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/