Twee inbrekers uit Almere zijn in de nacht van woensdag op donderdag op heterdaad betrapt in een huis aan de Pallasstraat in Oudorp. Eén van de mannen probeerde te ontkomen en werd daarbij getaserd. Het tweetal zit vast en hun rol wordt verder onderzocht.

De woninginbraak werd 04:55 uur gemeld bij de politie. De bewoners waren niet thuis. Bij aankomst in de Pallasstraat zagen agenten dat de inbrekers nog in het huis waren. Het tweetal wilde bij hun aanhouding niet meewerken en kregen tasers op zich gericht. Eén van de inbrekers besloot alsnog te vluchten en is 'gezapt'. Hij kon evengoed wegrennen, maar na een korte achtervolging is ook de tweede inbreker ingerekend.

De politie raadt mensen aan om melding te doen bij verdachte acties, zoals het naar binnen gluren bij huizen. In dat soort situaties is 112 het juiste nummer. Eventuele getuigen kunnen 0900-8844 bellen of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie raadt ook aan om maatregelen te nemen die inbrekers ontmoedigen. De donkere dagen staan weer voor de deur.
Pin It
Bekeken: 563x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/