Ondanks dat hij twee van zijn drie partijen in de voorronden met ruime cijfers won, slaagde driebander Sam van Etten er niet in zich bij de beste zestien van de Grand Prix van Sittard te plaatsen. De Schermerhorner werd afgelopen weekend op zijn gemiddelde score geklopt en moest het toernooi al na één dag verlaten.

Sam van Etten begon zwak tegen Roland Uijtdewillegen. Hij moest het met 40-29 na 32 beurten afleggen tegen de Veldhovenaar. Het nog jonge talent herstelde zich daarna goed en scoorde 21 keer in twaalf beurten, maar na de korte pauze zakte hij weer in. Van Etten won wel met 40-30 in 34 beurten, maar van het fraaie scoregemiddelde bleef niets over.

Dat brak hem uiteindelijk op. De derde partij won Van Etten weliswaar ruim van de tot dan toe ongeslagen Huub Wilkowski (40-24), en dat met het hoogste gemiddelde van 1.666  én de hoogste serie van elf caramboles in zijn poule, maar het mocht allemaal niet meer baten. Op het overall moyenne eindigde Van Etten als derde van de vier en daarmee was de GP voor hem voorbij. (foto: Paul Brekelmans)
Pin It
Bekeken: 531x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/