De bouw van 81 woningen in De Draai is officieel gestart. Wethouder René Schoemaker en Coos Schouten van Schouten Techniek gaven het sein voor de bouw van plan Akkerwinde. Het project bestaat uit 11 tuinwoningen, 22 daktuinwoningen en 48 vestibulewoningen. Hierbij delen eigenaren een centrale voordeur.

We schrijven geregeld over nieuwbouwprojecten in Dijk en Waard. En ja, er valt ook genoeg te vertellen. Het gemeentebestuur heeft als doel om voor 2030 zo'n tienduizend woningen te bouwen. Of dat lukt is nog de vraag, maar aan De Draai zal het niet liggen. Al jaren wordt gebouwd  in de Heerhugowaardse wijk. En dat zal de komende tijd niet veel anders zijn. Het project Akkerwinde telt 81 woningen. De huizen variëren van 100 tot 120 vierkante meter. (Tekst gaat verder onder de foto)

Inmiddels zijn bijna alle woningen in het plan verkocht. (Beeld: aangeleverd)


Aanvankelijk zou het plan ook een gezondheidscentrum omvatten, maar dat veranderde na een bewonersbijeenkomst. "De grootste angst was dat het zorgcentrum zou zorgen voor veel verkeer", schreven we in februari over het plan. Het was voor projectleider Danny Diemeer reden genoeg om het plan grondig te wijzigen. Het gezondheidscentrum is uit het plan geschreven. Het centrum komt bovenop een nieuw activiteitencentrum van Esdégé-Reigersdaal.

De oplevering van project Akkerwinde staat gepland voor eind 2024, begin 2025. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.
Pin It
Bekeken: 825x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/