Oefentherapie, dansavonden, Muziek Op Zondag en ga zo maar door. Ook het aankomende seizoen valt er weer genoeg te beleven in Het Behouden Huis. En dan heeft het Oudkarspelse dorpshuis ook nog een nieuwe website.

"Het is buurthuiswaardig", vertelt  Marco Meeuwissen van Het Behouden Huis. Vanaf mei 2014 is het dorpshuis aan de Dorpsstraat een begrip in Oudkarspel. Ook het aankomende seizoen staan verschillende activiteiten op de planning. Waaronder Muziek Op Zondag. Elke derde zondag van de maand is er een concert in Het Behouden Huis. Het nieuwe seizoen wordt op 15 oktober afgetrapt met Peu de Feu. Vanaf 15:00 uur speelt de Noord-Hollandse formatie een gevarieerd repertoire met swing jazz.

Maar voor activiteiten zijn natuurlijk deelnemers nodig en elk optreden kan niet zonder publiek. "We pogen via de website, nieuwsbrief en Facebookpagina het rijke aanbod te promoten. En ja, daarbij hoort ook zo actueel mogelijk te zijn." Meer informatie over de activiteiten van Het Behouden Huis, zie de website van het Oudkarspelse dorpshuis.
Pin It
Bekeken: 879x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/