KIES Lokaal heeft het college van Bergen schriftelijke vragen gesteld over mogelijke vertraging van de herontwikkeling van centrum Schoorl. De fractie vraagt om een extra raadsvergadering over de problemen, oplossingen en de mogelijk hogere dan geraamde kosten.

De verwachting was dat het aanbestedingsproces voor de facelift van het Schoorlse centrum deze zomer zou zijn afgerond, maar de gemeente vond de biedingen te hoog. Commissielid Bob van der Wal van KIES Lokaal: "Ik heb inmiddels al een aantal malen contact gehad met van de ondernemersvereniging. De zorgen die wij hebben over de vertraging leven ook bij hen. De impuls die dit - door ondernemers en inwoners zeer breed gedragen - plan aan Schoorl moet geven. laat geen vertraging toe. Wij hopen dan ook dat ook het college de urgentie van de uitvoering onderkent en het verzoek van KIES Lokaal voor een op korte termijn ingelaste raadsvergadering zal honoreren."

KIES Lokaal wil weten, als er inderdaad vertraging is, hoe groot deze zal zijn en wat voor maatregelen het college van B&W van plan is te nemen. De fractie wil snel actie, dus zeker als er meer geld nodig is, dan heeft het liefst zo snel mogelijk na het reces een extra raadsvergadering hierover. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 650x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/