De Rekervlotburg is van 11 tot en met 13 april afgesloten. De provincie voert dan opnieuw werkzaamheden uit aan de brug tussen Bergen en Koedijk. Dit keer wordt de bovenste laag van het wegdek vernieuwd.

De laatste jaren zijn er regelmatig storingen aan de fiets- en voetgangersbrug over het Noordhollandsch Kanaal. Volgens experts heeft dat te maken met het balans van de brug, waardoor onderdelen sneller slijten. Met de verschillende werkzaamheden wordt gehoopt dat de brug betrouwbaarder en duurzamer wordt.

Tijdens de afsluiting van de brug worden voetgangers en fietsers omgeleid via de Koedijkervlotbrug en via Schoorldam. De omleidingsroute staat met gele borden aangegeven. Voor de scheepvaart is er geen hinder door de werkzaamheden.

[UPDATE] De provincie laat weten dat de werkzaamheden niet door kunnen gaan in verband met de weersverwachtingen. Er wordt een nieuwe datum gepland.


Weggebruikers en omwonenden met vragen over de werkzaamheden kunnen contact opnemen met het Servicepunt van de provincie. Dat kan telefonisch door te bellen met 0800 0200 600 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Pin It
Bekeken: 2654x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/