Fusievereniging VV Egmond bestaat nu officieel. Donderdagmiddag hebben secretaris Arnold Boon, penningmeester Robert Wijker en voorzitter Robert van den Bosch hun handtekeningen op de oprichtingsakte gezet, ten overstaan van notaris Erica Dijkstra van Overwegend Notariaat BV te Egmond aan den Hoef. Bestuurders Marco Tervoort, Joost van Dam en Marco Dekker waren ook aanwezig.

Speciale taak voor het zeskoppige bestuur is een vlotte en soepele afronding van het fusietraject voor VV Egmond. Hierbij worden ze gesteund door negen commissies met zo'n 40 experts, die al een tijd actief zijn om veel van de organisatorische zaken voor de nieuwe vereniging uit te werken.

Onderdeel daarvan is het samensmelten van de teams. Alweer enkele jaren terug werd gestart met de jeugdteams. Dit jaar is dat proces voltooid en er spelen nu 28 jeugdteams onder de naam én vlag van VV Egmond. Komend seizoen gaan ook alle dames- en seniorenteams samen. Het gaat hierbij in totaal om ongeveer 840 spelende leden, ondersteund door circa 200 vrijwilligers / niet spelende leden. Iedereen zal in een fraai nieuw tenue spelen, dat binnenkort zal worden gepresenteerd.

Waar VV Egmond neerstrijkt, wordt naar verwachting halverwege dit jaar duidelijk. Ingenieursbureau Royal Haskoning doet onderzoek naar wat de beste locatie is voor een nieuwe accommodatie: op een van de bestaande voetballocaties in de Egmonden of een compleet nieuwe plek.
Pin It
Bekeken: 833x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/