Er komen steeds meer elektrische auto’s bij, ook in gemeente Alkmaar. Daarmee stijgt ook de behoefte aan publieke laadpalen. De gemeente wil het netwerk van openbare laadpunten daarom de komende jaren sterk uitbreiden en vraagt inwoners om actief mee te denken over waar ze moeten komen te staan.

De afgelopen anderhalf jaar is het aantal elektrische voertuigen in Nederland omhoog geschoten van 136.000 naar 316.000. Vorig jaar was een kwart van alle nieuw verkochte auto’s elektrisch, en dit aandeel zal alleen maar groeien. De gemeente wil meegaan met de trend en elektrisch rijden stimuleren. Op dit moment zijn er 360 openbare laadpalen, en de bedoeling is dat daar de komende paar jaar nog eens 200 bij komen.

De gemeente heeft op participatie.evmaps.nl/alkmaar een interactieve kaart opengesteld met potentiële locaties in bestaande parkeervakken. Inwoners kunnen tot 31 maart locaties markeren waar zij graag laadpalen zien verschijnen. Na inventarisatie worden de definitieve plekken vastgesteld met een verkeersbesluit. Er komen geen laadpalen op locaties die niet door bewoners zijn aangemerkt. Bij populaire laadpunten wordt er op termijn wellicht nog een geplaatst.

Meer info via alkmaar.nl/duurzaamheid,  14-072 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1552x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/