Twee automobilisten zijn met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Lagelaan en de Oosterzijweg in Heiloo. Ambulancepersoneel verleende hulp aan een van de betrokkenen. Het is niet bekend of deze persoon uiteindelijk voor verdere behandeling mee moest naar het ziekenhuis.

De precieze oorzaak van het ongeval is niet bekend. Wel is duidelijk dat een van de bestuurders over de Lagelaan richting de Kennemerstraatweg reed, en geen voorrang kreeg van iemand die van rechts kwam. De Lageweg is een voorrangsweg. Mogelijk speelde de sneeuwval een rol. Door de botsing eindigden beide auto's in de berm. Een berger heeft ze allebei afgevoerd.

Twee automobilisten zijn met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Lagelaan en de Oosterzijweg in Heiloo. Ambulancepersoneel verleende hulp aan een van de betrokkenen. Het is niet bekend of deze persoon uiteindelijk voor verdere behandeling mee moest naar het ziekenhuis.De precieze oorzaak van het ongeval is niet bekend. Wel is duidelijk dat een van de bestuurders over de Lagelaan richting de Kennemerstraatweg reed, en geen voorrang kreeg van iemand die van rechts kwam. De Lageweg is een voorrangsweg. Mogelijk speelde de sneeuwval een rol. Door de botsing eindigden beide auto's in de berm. Een berger heeft ze allebei afgevoerd.

Pin It
Bekeken: 699x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/