Waar we woensdag nog een terneergeslagen Sabine voor ons hadden, heeft ze inmiddels weer een grote lach op haar gezicht: "Ik ben zo ontzettend blij." Naar aanleiding van ons bericht over de brutale diefstal van de katalysator kwamen er meerdere aanbiedingen bij Alkmaar Centraal binnen om het gejatte onderdeel kosteloos te vervangen. Niet één, niet twee, maar drie autoservices boden hulp aan. Sabines vraag: "hoe ga ik dit betalen?" veranderde daarmee in: wie gaat de klus klaren?

Het bleek nog een hele zoektocht, want alle drie de bedrijven hadden het met haar te doen en wilden graag hun steentje bijdragen. De autoservices een motivatiebrief laten schrijven om te kijken wie het meest overtuigend was, leek ons wat overdreven. Dus kwamen we met een ander plan: een samenwerking. De één levert het materiaal en de ander monteert het. In de praktijk bleek dat wat lastig, dus is uiteindelijk Autoservice Zandhorst, haar vaste garage, met de Renault Kangoo aan de slag gegaan.

Sabine is overdonderd door het nieuws. "Wauw top, dat er mensen zijn die dat doen. Ik ben sprakeloos. Er is een enorme last van mijn schouders gevallen. Soms vervloek ik de media, maar er zijn zoveel mensen die meeleven. Dit is het mooiste verjaardagscadeau."

Sabine heeft ervoor gezorgd dat er inmiddels een taart naar de autoservice onderweg is. "Dat is het minste wat ik kan doen", vertelt Sabine. Vrolijk deze keer.
Pin It
Bekeken: 2519x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/