Een automobiliste heeft maandagavond een flexpaal uit de grond gereden op de Laan van Keulen van Alkmaar. De vrouw bleek bij controle onder invloed te zijn zowel van alcohol als drugs. Omdat ze zich niets meer wist te herinneren is ze niet alleen aangehouden, maar is ook haar rijbewijs in beslag genomen.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 18:00 uur. Toen de politie aankwam voerden ze een blaastest en een speekseltest uit, die beiden positief uitvielen. Eenmaal op het politiebureau is een ademanalyse en een bloedmonster afgenomen. Ze verklaarde dat ze totaal niet wist hoe het ongeval was ontstaan, en dat ze misschien een black-out heeft gehad.

Haar rijbewijs is volgens artikel 130 van de Wegen- en VerkeersWet naar het CBR verstuurd. Dat houdt in dat ze eerst een rijvaardigheidsonderzoek goed door moet komen, voordat ze haar rijbewijs terug krijgt.
Pin It
Bekeken: 2890x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/