In gemeente Alkmaar geldt sinds 2019 een algehele vrijstelling voor de winkeltijden. Dat houdt in dat winkeliers in het algemeen vrij zijn om hun eigen openingstijden te bepalen. De gemeente werkt aan de Verordening winkeltijden en wil graag weten wat inwoners vinden van de openingstijden. Hiervoor is enquête gelanceerd, die anoniem tot 16 maart kan worden ingevuld.

Naast dat wordt gepeild wat men van de openingstijden vindt, wordt gevraagd naar het winkelgedrag en of men het onduidelijk vindt wanneer welke winkels zijn geopend. De uitkomsten zijn onderdeel van de evaluatie over de Verordening winkeltijden en worden met de gemeenteraad gedeeld. Ook met de winkeliers en andere ondernemers wordt het huidige beleid besproken.

De enquête is te vinden op alkmaar.nl/winkeltijden/.
Pin It
Bekeken: 1795x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/