Burgemeester Maarten Poorter wenst alle inwoners van Dijk en Waard een gelukkig 2023 en nodigt hen uit om naar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente te komen.

In een videoboodschap wenst Poorter Dijk en Waarders een heel gelukkig nieuwjaar. "En ik wil jullie ook feliciteren met de eenjarige verjaardag van onze prachtige gemeente, want we bestaan een jaar. Ik hoop dat u een prachtig jaar tegemoet gaat. Een gelukkig jaar, een succesvol jaar, dat al uw dromen maar mogen uitkomen. En ik hoop dat het ook weer een jaar wordt, waarin we elkaar heel regelmatig gaan ontmoeten. Nogmaals een heel gelukkig 2023."

De receptie is dinsdag 10 januari van 19:30 tot 22:00 uur in het gemeentehuis in Heerhugowaard. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 072-204 4950.
Pin It
Bekeken: 899x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/