Elk jaar zet Team Vrijwillig de vrijwilligers die Alkmaar rijk is in het zonnetje met 'Alkmaar Bedankt!'. Sinds dinsdagochtend 10:00 uur kunnen vrijwilligers een bedankje uitkiezen op de website alkmaarbedankt.nl. Van 4 tot 7 juli staat Team Vrijwillig met een feestelijke kraam bij de bibliotheek aan het Canadaplein om de cadeautjes persoonlijk te overhandigen.

Gemeente Alkmaar, diverse Alkmaarse organisaties en een aantal bedrijven willen Alkmaarse vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun fantastische inzet. "Zonder vrijwilligers zou Alkmaar er heel anders uitzien. Een stuk minder sociaal en vooral nogal saai. Vandaar deze pluim in de vorm van allerlei leuke cadeautjes en activiteiten."

Er zijn rond 800 cadeautjes en activiteiten beschikbaar. De sluitingsdatum voor de actie is dinsdag 10 juni. Meer informatie is te vinden op alkmaarbedankt.nl.
Pin It
Bekeken: 2293x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/