De HVC en gemeente Alkmaar hebben geen plannen om de hoeveelheid huisvuil per huishouden te gaan registreren. Dat laat het college van B&W weten in antwoorden op vragen van de Seniorenpartij Alkmaar.

SPA vertrouwt de HVC en de voortschrijdende digitalisering niet. De Alkmaarse huisvuilcentrale lanceert mogelijk nog dit jaar een iPhone app waarmee gebruikers de hen toegewezen vuilcontainers kunnen openen. SPA vreest dat de afvalpas op termijn wordt afgeschaft, en dat het uiteindelijke doel is om huishoudens per kilo afval te laten betalen. "Er is nooit een bedrijf geweest dat zo'n investering voor de aardigheid doet", stelde fractievoorzitter Arie Epskamp wantrouwend.

HVC liet al snel weten dat de afvalpas niet verdwijnt; de app-functie is een aanvullende service. Het college antwoordt nu dat er geen plannen zijn om het aantal kilo's afval per huishouden te gaan registreren, laat staan dat er een kilotarief komt. (foto: HVC)
Pin It
Bekeken: 3233x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/