Het komende weekend wordt een ritsje rommelmarkten georganiseerd in Alkmaar. Zaterdag kunnen koopjesjagers en vlooienmarktfans zich uitleven op vijf locaties in de stad: in Overdie, het Emmakwartier, in de omgeving van de Emma Boudierstraat, in de Molenaerstraat en in de Rozenstraat. Zondag is er ook weer een rommelmarkt in het Emmakwartier.

De rommelmarkten in het Emmakwartier, in de Molenaerstraat duren van 09:00 tot 15:00 uur. De vlooienmarkten in de Rozenstraat en de Ina Boudierstraat en omliggende straten duren ook tot 15:00 uur maar beginnen een uurtje later. De vlooienmarkt op zaterdag in Overdie duurt van 09:00 tot 18:00 uur.

Zondag 29 mei zijn er nog eens twee rommelmarkten van 08:00 tot 18:00 uur in de Forestusstraat en op de Achtergraft in Koedijk.
Pin It
Bekeken: 5487x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/