Vrijdag 20 mei wordt in De Noord in Heerhugowaard een steprace gehouden. De steprace is ook de start van de kermis. Iedere sportfanaat mag meedoen aan de race. Er kan meegedaan worden in duo's of in een team. Naast de prijs voor de steprace is er ook een speciale prijs voor het meest opvallende of gekste team, bestaande uit minimaal twee mensen.

Om 18:15 uur start de traptrekkerrace, gevolgd door de skelterrace en de steprace voor kinderen tot 12 jaar. Van 20:00 tot 21:00 uur strijden de deelnemers van de steprace voor kinderen boven de 12 jaar en volwassenen om de winst. Om 22:15 uur is de prijsuitreiking in cafΓ© Bleeker.

De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar er is nog ruimte voor meer deelnemers. Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de facebookpagina van Steprace De Noord. (foto: Facebook Steprace De Noord)
Pin It
Bekeken: 2508x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/