Voor veel kinderen is het hebben van een eigen fiets niet vanzelfsprekend. Daarom organiseert gemeente Alkmaar met diverse partners op vrijdag 20 mei weer een inzamelactie. De gemeente zorgt er daarna voor dat de fietsen terecht komen bij kinderen die geen fiets hebben maar er wel graag eentje willen hebben. "Zo zorgen we er samen voor dat nog meer kinderen in Alkmaar worden voorzien van een fiets."

Wie een kinderfiets heeft staan die niet meer gebruikt wordt, kan deze tussen 13:00 en 16:00 uur komen afleveren op de Paardenmarkt. Ook fietsen die wat reparatie nodig hebben zijn welkom. De gemeente laat deze opknappen.

In 2019 is Stichting Share2Day samen met RataPlan en de Voedselbank gestart met het leveren van fietsen aan kinderen. In 2020 sloten zowel de ANWB als gemeente Alkmaar zich aan. Vanuit het gemeentelijke programma 'Alkmaar Fietst' is met de partners het lokale project 'Elk kind een fiets in Alkmaar' opgezet.

Pin It
Bekeken: 2497x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/