Je bent meer dan je uiterlijk, gedrag of houding. Dat is de boodschap die de Waardse bibliotheek wil uitdragen. Op zaterdag 21 mei van 13:00 tot 16:00 uur organiseert de bibliotheek Living Library. Bezoekers van de bibliotheek aan het Parelhof kunnen in gesprek gaan met 'levende boeken'.

De mensen waarmee gesproken kan worden hebben bijzondere verhalen, waarin discriminatie, uitsluiting, stereotypering en vooroordelen een belangrijke rol spelen. Verschillende levende boeken zijn bereid het publiek tijdens intieme, ontroerende, grappige en confronterende gesprekken een kijkje in hun leven te geven. Zo zijn er diverse boeken beschikbaar met titels als Depressie, Bipolaire stoornis, Deeltijd Transgender, Gesluierd, Hooggevoelig, Borderline en nog vele anderen.

Living Library is een initiatief van Bibliotheek Kennemerwaard, Europe Direct Noord-Holland-Noord en Art.1 Bureau voor Discriminatiezaken. Deelname aan Living Library is gratis.
Pin It
Bekeken: 1735x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/