De 29-jarige Egmonder die vrijdagavond werd gearresteerd, zit nog steeds vast op verdenking van moord of doodslag op Peter Langenberg. De Alkmaarder (56) werd op paaszondag levenloos gevonden in de duinen tussen Egmond en Bergen. Dinsdag besloot de rechter-commissaris dat de verdachte Egmonder langer in voorarrest blijft zitten.

De verdachte zit nog steeds 'in alle beperkingen', wat inhoudt dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Het Openbaar Ministerie kan daarom geen verdere informatie over de zaak delen, maar maakte vandaag wel bekend dat zij de Egmonder verdenkt van een actieve rol in het overlijden van Peter Langenberg uit Alkmaar.

Het politieonderzoek is ook nog niet afgerond, en net als vorige week besteedt het programma Opsporing Verzocht dinsdagavond aandacht aan de zaak. "We hebben nog een aantal vragen waar we antwoord op willen hebben, en roepen daarom vanavond opnieuw de hulp in van het publiek", vertelt een politiewoordvoerder aan mediapartner NH Nieuws. "Dat gaat onder meer over de vinders van de telefoon van het slachtoffer." Het mobieltje werd afgegeven bij boekhandel Dekker en Dekker in het kustdorp.

Na de uitzending van Opsporing Verzocht van afgelopen dinsdag kwamen er tien tips binnen die konden leiden naar de oorzaak van de dood van de Alkmaarder. De politie zond camerabeelden uit van Langenberg die in de bus naar het strand stapte. Zijn naakte lichaam werd rond 15:30 uur op Paaszondag gevonden in de buurt van een 'mannenontmoetingsplek' in de duinen, stelt de politie. Zijn kleding, tas en kniebrace zijn niet teruggevonden.

De politie riep op tv ook de vinders van de telefoon op om zich te melden. Ook tips en informatie over zijn kleding, tas en kniebrace zijn bij de politie nog steeds welkom.
Pin It
Bekeken: 3385x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/