Een te hoog beladen vrachtwagen dat het carillon van het stadhuis van Dijk en Waard vervoerde is woensdagmiddag met de bovenkant van het carillon tegen het spoorviaduct over de N242 gebotst. Vanwege de schade aan het viaduct reden er daardoor een aantal uren geen treinen tussen Alkmaar en Heerhugowaard.

Na de botsing belandden twee van de klokken in de berm. Het carillon raakte zwaar beschadigd. Een kraan die samen met de vrachtwagen onderweg was en er vlak achter reed, heeft de klokken weer op de vrachtwagen gezet. Daarbij werd de lading beter verdeeld over het laadvlak waardoor het transport weer onder het viaduct door kon.

Nadat bij inspectie van het viaduct werd vastgesteld dat het spoorviaduct nog steeds veilig was, kon de treindienst  tussen Alkmaar en Heerhugowaard weer worden hervat. (foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 4695x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/