Bij een café op het Scharlo in Alkmaar zijn zaterdagavond zware vernielingen aangericht. Op dat moment zaten er supporters van AZ binnen, maar ook andere gasten. De politie spreekt van een groep van minimaal veertig man die 'de boel kort en klein heeft geslagen' en dat er met 'glaswerk, barkrukken en tafels is gegooid. De woordvoerder meldt dat nog niemand is opgepakt.

Meerdere bronnen vertellen aan mediapartner NH Nieuws dat hooligans van een andere voetbalclub verantwoordelijk zijn voor de vernielingen. Dit wordt ook op sociale media gesuggereerd. De politie kon dit niet bevestigen en is een onderzoek gestart.

De vernielingen gebeurden rond 20:00 uur, nog voor de start van de thuiswedstrijd van de Alkmaarse club tegen Heracles. De eigenaar van het café bevestigt aan NH Nieuws dat er op dat moment een paar AZ-fans binnen zitten. Hij laat weten dat er niemand gewond is geraakt, maar wil verder niet reageren.

Een woordvoerder van de politie vertelt dat er een melding binnenkwam van tientallen mensen die alle ramen aan de voorkant ingooiden en er fietsen en meubilair vlogen door het café. "Ze waren met veertig tot vijftig man en hebben de boel kort en klein geslagen, barkrukken gingen door de tent." Als de agenten aankomen is de groep al vertrokken.

De buurt is doorzocht en er zijn meerdere auto's stilgezet op bijvoorbeeld de Geestersingel. De inzittenden moesten zichzelf identificeren. Dit heeft tot nu toe nog niet geresulteerd in arrestaties, aldus de politie. (foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 7492x
https://e-resources.perpusnas.go.id/writable/akun-slot-demo/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ http://www.rocfpm.com/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://147.139.208.239/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/