Rik Taam uit De Rijp is tijdens het tweede onderdeel uit het NK Indoor Meerkamp gestapt. De 25-jarige titelverdediger, die vorig jaar verrassend vierde werd op de zevenkamp tijdens het EK Indoor, begon solide met een tijd van 6,96s op de 60m. Daarna begon hij het verspringen met een ongeldige poging en zette een matige tweede poging neer. Hij liet zijn derde poging schieten en kwam daarna ook niet meer terug. Waarom is niet duidelijk.

Bij de junioren onder 18 jaar nam Lana Broers van AV Hylas deel. Ze zette een solide vijfkamp neer en werd daarmee vijfde, maar had zich er meer van voorgesteld. De Heerhugowaardse bleef op de 60m horden nét boven haar record (8,90s), maar daarna kwamen het verspringen (5,06m) en het kogelstoten (10,90m) niet echt lekker uit de verf. Wel evenaarde de Heerhugowaardse haar kersverse record hoogspringen (1,56m) en sloot ze af met een record op de 800m (2:34,06). Volgend jaar zit Lana ook nog in de categorie <18 jaar. (screenshot: European Athletics)
Pin It
Bekeken: 2113x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/