De politie probeert de nep-bankmedewerkers te pakken te krijgen, die op 4 februari een inwoonster van Graft te grazen namen. Het slachtoffer werd gebeld zogenaamd door de fraude helpdesk. De mannelijke 'medewerker' hield haar aan de lijn toen twee handlangers aan de deur kwamen. De bewoonster liet de man en de vrouw binnen en toen wist het duo haar bankpas, pincode en inloggegevens te ontfutselen. Later namen de oplichters veel geld van haar rekening op.

Het slachtoffer heeft een nauwkeurige beschrijving van het stel dat aan de deur kwam, omdat ze vanaf 18:30 uur ongeveer anderhalf uur op bezoek waren. De man is getint, 20 tot 25 jaar oud en rond 1,70m lang. Hij heeft een slank postuur, kort zwart haar en donkerbruine ogen. Hij sprak accentloos Nederlands. De man droeg een zwart mondmasker, zwarte joggingbroek, zwarte jas en zwarte schoenen met witte rand. "Opvallend was dat de man mij vroeg om plakband voor een gat in zijn schoenen", voegde de de vrouw toe in haar aangifte. "Hier heb ik hem nog mee geholpen."

De vrouw is blank met lichtblauwe ogen, blond stijl haar in een staart en een slank postuur. Ze is ook 20 tot 25 jaar oud, rond 1,70m lang en zonder opvallend accent. Opvallend waren de hele lange nagels in de kleuren blauw tot groen. Wat voor kleding ze aan had kon het slachtoffer zich echter niet echt herinneren.

Wie meer weet over deze oplichters wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2068x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/