Volgens het kernenbeleid van gemeente Dijk en Waard zou iedere dorpskern zijn eigen identiteit behouden, maar die toezegging leek niet op te gaan voor inwoners van Heerhugowaard De Noord: toen de nieuwe blauwe komborden werden geplaatst bleek daarop te staan Heerhugowaard - gemeente Dijk en Waard. Lokaal Dijk en Waard vroeg het college hoe dat zit. Het antwoord is dat het wel de bedoeling is dat er blauwe borden komen met daarop De Noord. Maar De Noord is misschien niet meer dan een buurtschap.

LDW kreeg vragen vanuit De Noord over de nieuwe komborden zonder de naam De Noord erop. Een inwoner had nota bene nog bij de Wensboom in het dorp gehoord van wethouder John Does dat deze er wel zouden komen. Het college bevestigt dat deze toezegging is gedaan. Maar volgens de gemeentewoordvoerder was de wens om eigen blauwe komborden nog niet bekend toen deze werden gemaakt en opgehangen.

Blauwe borden ophangen mag echter niet zomaar. Die zijn alleen voor wettelijke vastgestelde dorpen. Voorheen werd De Noord gekenmerkt met witte borden als buurtschap van Heerhugowaard. Er wordt nu uitgezocht of De Noord een buurtschap is of wellicht toch echt een los dorp. En als het geen dorp is, of men dit wil gaan veranderen. De witte buurtschap-borden zouden in ieder geval wel weer terug kunnen komen. (foto: Bing Maps)
Pin It
Bekeken: 2407x
https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/