Pim Kat, de Nederlandse fotonica pionier en oprichter van het Alkmaarse bedrijf PhotonFirst, is bij zijn pensionering geëerd om zijn innovaties. Tijdens zijn afscheid is de inwoner van Langedijk benoemd tot Officier in de orde van Oranje Nassau. Uit handen van locoburgemeester Jasper Nieuwenhuizen ontving Pim namens Koning Willem Alexander de onderscheiding voor zijn grote verdiensten op het gebied van fotonica in de wereld.

In de afgelopen 15 jaar heeft Pim Kat enorm veel tijd, geld, energie, brainpower en wilskracht besteed aan het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, testen en toepassen van geïntegreerde fotonica in een breed scala aan applicaties en demonstrators. Hiermee heeft hij niet alleen de basis gelegd voor PhotonFirst (voormalig Technobis IPS) als leidend innovatief bedrijf in fotonica, maar ook voor haar toekomstige groei en die van de fotonicamarkt in het algemeen.

Pim Kat was voorgedragen door Daan Kerstens, CEO van PhotonFirst en voormalig topman van metaalprintbedrijf Additive Industries.
Pin It
Bekeken: 1910x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/