Bij elkaar hebben 350.000 lotenverkopers zich namens 5.267 verenigingen ingezet tijdens de Grote Clubactie. Bij elkaar verkochten ze door heel het land een recordaantal van bijna 3,6 miljoen loten. Daarvan ging 80 procent van de opbrengst naar de clubs. Het leverde de clubs ruim 10,7 miljoen euro op, 1,2 miljoen meer dan vorig jaar. In Heerhugowaard en Langedijk werd respectievelijk 50.946 en 26,805 euro ingezameld.

De meest succesvolle Waardse club was gymnastiekvereniging SiU met 16.671 euro, gevolgd door Supportersvereniging De Groen-Zwarte-Maten met 9.474 euro en KSV Handbal met 7.527 euro. De rest van de totaal zestien clubs volgden op respectabele afstand.

Van de vijftien deelnemende clubs in Langedijk scoorde HV Vrone het beste met 5.094 euro, gevolgd door Lacom met 3.552 euro en St. Internationaal Open Alkmaars Judotoernooi met 2.952 euro.

Veel leden gingen gewoon langs de deur, maar er werd ook veel meer online verkocht. Digitale verkoop is eenvoudiger, leuker en slimmer geworden en dat zorgde voor een stijging in de verkoop van 1 miljoen naar 1,6 miljoen loten. Frank Molkenboer, directeur van de Grote Clubactie:  “Leden gebruikten hun eigen verkooppagina die eenvoudig is te bereiken via een QR-code. Dit geeft verenigingen een veel groter bereik. Via een appje kun je nu ook je tante aan de andere kant van Nederland vragen bij te dragen aan jouw club.”
Pin It
Bekeken: 2193x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/