Binnenkort gaan KWS Infra en Stadswerk072 samen aan de slag om het ontwerp voor de Laat-West in Alkmaar tot in detail uit te werken en te realiseren. Afgelopen week werden de handtekeningen gezet voor de samenwerking.

Bij de aanbesteding scoorde KWS Infra als enige kandidaat op alle aspecten - projectbeheersing, beperken van omgevingshinder en presentatie van de casussen - de maximale score. Opdrachtgever Stadswerk oordeelde daarbij onder andere dat het infrabedrijf enthousiasme en professionaliteit uitstraalt, en een heldere visie heeft op het bouwteam eruit gaat zien.

Volgens de planning start de herinrichting van de Laat-West volgend jaar maart. Dan krijgt wordt de straat compleet nieuw ingericht tot een wandelstraat met veel groen.  De oplevering is naar verwachting in oktober.
Pin It
Bekeken: 2138x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/